Informatie KNMI

KNMI Vooruitzicht


Overwegend bewolkt en van tijd tot tijd regen
Vandaag
Overwegend bewolkt en van het zuiden uit van tijd tot tijd regen. Vannacht droog en morgen van het zuidwesten uit opnieuw regen.

Vanochtend zijn er vooral in het noorden opklaringen, elders is het bewolkt en ook in het noorden neemt de bewolking toe. In het zuidoosten regent het af en toe en gaandeweg zal het met name in het midden en oosten ook gaan regenen. In het westen blijft het overwegend droog, maar daar is een enkele bui niet uitgesloten. In de loop van de avond trekt de regen naar het noordoosten, in het zuidwesten en westen is dan nog steeds een bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 16°C, in het oosten wordt het lokaal 19°C. De wind komt uit het zuidwesten, is matig en aan zee af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar woensdag regent het aanvankelijk nog in het uiterste noordoosten en komt er met name langs de westkust nog een enkele bui voor. Verder blijft het droog en klaart het lokaal op. In de loop van de nacht neemt van het zuidwesten uit de bewolking weer toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C langs de kust tot 9°C landinwaarts. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, mogelijk tijdelijk krachtig langs de kust.

Woensdagochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en gaat het regenen, in het noordoosten kan de zon eerst nog even te zien zijn. In de middag en avond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust krachtig en langs de noordwestkust later tijdelijk hard, 7 Bft. De middagtemperatuur bedraagt ca. 15°C. (Bron:KNMI)

 10%  11°C / 15°C  Z  4bft  90%  5mm

De komende dagen
Wisselvallig met middagtemperaturen rond normaal. In de loop van het weekend minder wisselvallig.
Wo
11/15°C
5mm
90%
4bft
Z
10%
Do
12/15°C
4mm
70%
3bft
Z
30%
Vr
11/16°C
4mm
80%
4bft
Z
30%
Za
11/15°C
3mm
60%
4bft
Z
20%
Zo
9/14°C
2mm
50%
3bft
Z
20%
Ma
8/14°C
1mm
50%
3bft
ZW
20%

Langere termijn
De dagelijkse kans op neerslag neemt weer iets toe naar 50%. De temperatuur ligt waarschijnlijk in de buurt van het langjarig gemiddelde.Bron gegevens: KNMI

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalPictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Binnentemperatuur

Binnen-vochtigheid


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Instellingen

Homepage

Webcam

Tabel

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Hoogte

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter