Informatie KNMI

KNMI Vooruitzicht


Vannacht plaatselijk (dichte) mist. Overdag op de meeste plaatsen droog
Vandaag
Vannacht en vanochtend plaatselijk (dichte) mist. Overdag op de meeste plaatsen droog. In het westen soms zon.

[Waarschuwingen] Vannacht en in de ochtend is er plaatselijk dichte mist (code geel).

[Vannacht] valt er hier en daar lichte (mot)regen. Verder komt er plaatselijk mist voor. In de loop van de nacht is er kans op dichte mist die hinderlijk voor het verkeer kan zijn. Het koelt af naar temperaturen tussen 1°C in het noorden en 7°C in het zuidwesten. Er staat nauwelijks wind.

[Vanochtend] komt er plaatselijk dichte mist voor, vooral in het zuidwesten. In het noordwesten laat de zon zich soms zien. Het is op de meeste plaatsen droog. De noordoostelijke wind is zwak tot matig. [Vanmiddag] overheerst in het oosten de bewolking, elders schijnt af en toe de zon. In de kustgebieden kan er een buitje vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De maxima liggen tussen 10°C in het noordwesten en 5°C in het oosten. De noordoostenwind is zwak tot matig. [Vanavond] ontstaat er weer plaatselijk mist en in het zuidoosten valt soms wat (mot)regen. De wind waait uit het noordoosten en is zwak tot matig.

[Komende nacht] valt er in het zuidoosten af en toe motregen. Verder is het vooral in het westen plaatselijk mistig. De minima liggen tussen 4°C in het zuiden tot rond het vriespunt in het noorden. Er staat weinig wind.

[Morgenochtend] maakt het Waddengebied kans op een bui. Verder overheerst de bewolking en is er in het westen plaatselijk mist aanwezig. Tegen de middag lost de mist op en breekt in het westen en noorden de zon af en toe door. De noordoostelijke wind is zwak tot matig. [Morgenmiddag] blijft het overwegend droog. In het westen laat de zon zich af en toe zien, in het oosten is het bewolkt. Het wordt maximaal een graad of 6 bij een matige noordoostenwind. [Morgenavond] zijn er in het noorden en westen opklaringen, in de rest van het land is het bewolkt. Het blijft droog. De noordoostenwind is langs de kust en boven het IJsselmeer matig, landinwaarts staat er weinig wind. (Bron: KNMI)

 30%  1/4°C / 6°C  NO  3bft  10%  0mm

De komende dagen
Koud en overwegend bewolkt met vanaf het weekeinde een geringe (10%) kans op sneeuw. Er worden vooralsnog geen waarschuwingen verwacht.
Do
4/6°C
0mm
10%
3bft
NO
30%
Vr
1/4°C
0mm
10%
3bft
NO
20%
Za
0/3°C
0mm
20%
3bft
NO
20%
Zo
-1/2°C
0mm
30%
3bft
NO
10%
Ma
1/4°C
1mm
30%
3bft
NO
10%
Di
2/4°C
2mm
30%
3bft
O
10%

Langere termijn
De verwachting is onzeker. De kans op temperaturen rond of iets boven normaal is ongeveer 30%, de kans op winters weer met 's nachts lichte of matige vorst en maxima van rond of iets boven nul is ook ongeveer 30%. De kans op neerslag loopt op naar 40%, maar de kans op sneeuw van betekenis blijft gering (10%).Bron gegevens: KNMI

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalPictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Binnentemperatuur

Binnen-vochtigheid


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Instellingen

Homepage

Webcam

Tabel

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Hoogte

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter